Βασικές Υπηρεσίες / Παροχές

Οι βασικές προτεινόμενες εκδρομές του Sail Evia συμπεριλαμβάνουν πολλές δραστηριότητες εν πλω όπως:

  • Εκμάθηση ιστιοπλοϊκών αρχών
  • Εξοπλισμό snorkeling
  • Στρώματα θαλάσσης
  • Απλό εξοπλισμό ψαρέματος
  • Μικρά ή κανονικά γεύματα

Πέραν αυτών όμως, για όσους το επιθυμείτε, μπορούμε να προσθέσουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με μικρή επιπλέον χρέωση, σε συνεργασία με εξειδικευμένους επαγγελματίες και πιστοποιημένες τοπικές επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετες Υπηρεσίες / Παροχές

Οι επιλογές αυτές ανανεώνονται και πολλαπλασιάζονται, προκειμένου να δημιουργήσουμε μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών κατά ζήτηση. Κυρίαρχα κριτήρια επιλογής υπηρεσιών και συνεργατών είναι να συνάδουν με την αξιοπιστία και το επαγγελματικό προφίλ του Sail Evia και να κάνουν ακόμα πιο συναρπαστικές τις διακοπές ή την εκδρομή σας.

Ο Ευβοϊκός κόλπος, όπως αναφέρθηκε, είναι ο παράδεισος των απανταχού ψαράδων, επαγγελματιών και ερασιτεχνών. Βιοποικιλότητα, καθαρά νερά που ανανεώνονται συνεχώς με ρεύματα και ήπιες καιρικές συνθήκες συνθέτουν το απόλυτο σκηνικό αλιείας.

Το Sail Evia δίνει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να μάθει την τέχνη του ψαρέματος εν πλω, σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους του “αθλήματος”. Ψαράδες με πολλά χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευση σε διάφορα είδη ψαρέματος, μπορούν να μας συνοδεύσουν και να σας μυήσουν στα μυστικά της οργανωμένης και νόμιμης ερασιτεχνικής αλιείας. Με μικρό κόστος και αναλόγως καιρού και τοποθεσίας, οι συνεργάτες μας προσκομίζουν τον κατάλληλο εξοπλισμό (π.χ. καλάμια, συρτή, καθετή, απόχες, καμάκι, ψαροντούφεκο, στολή) και εξηγούν λεπτομερώς λειτουργία και τεχνικές. Στη συνέχεια, το ψάρεμα ξεκινά, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών, που αποκαλύπτουν όλες τις τεχνικές τους, μόνο για τους ταξιδιώτες του Sail Evia.
Καλή ψαριά !

Εξερευνήστε έναν από τους πιο συναρπαστικούς βυθούς της Ελλάδας και της Μεσογείου με την καθοδήγηση των πιο έμπειρων δυτών.
Οι συνεργάτες μας, πιστοποιημένοι δύτες-εκπαιδευτές, μπορούν να μας συνοδεύσουν στο σκάφος και να οργανώσουν μία καταδυτική εμπειρία για όσους το επιθυμούν.
Για τους αρχάριους, το μάθημα αυτόνομης κατάδυσης και η βουτιά στα βάθη του Ευβοϊκού μπορεί να είναι η αρχή για να εξελιχθεί στο αγαπημένο σας χόμπι.
Οι εμπειρότεροι θα ενθουσιαστούν από την παροχή καινούριου εξοπλισμού υψηλής πιστότητας και πλήθους εξειδικευμένων πληροφοριών για τη συνοδευμένη ή την αυτόνομη κατάδυσή τους.

* Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι ενδεικτικές