Τροφοδοσία Σκαφών

Το Sail Evia, πέρα από τα σκάφη που ταξιδεύουν για λογαριασμό του, μπορεί να τροφοδοτήσει με βασικά αγαθά, αλλά και αγαθά πολυτελείας όλα τα σκάφη που ταξιδεύουν στον Ευβοϊκό.

Στο δυναμικό μας ανήκουν συνεργάτες-επιχειρηματίες της εφοδιαστικής αλυσίδας, με έμφαση στα καταναλωτικά αγαθά ταχείας κίνησης (FMCGs) και τα προϊόντα HO.RE.CA. Τρόφιμα συσκευασμένα, τρόφιμα ψυγείου και κατάψυξης, χυμοί, απορρυπαντικά, είδη ατομικής υγιεινής, καλλυντικά, χαρτικά, πλαστικά και είδη συσκευασίας είναι οι μερικές μόνο από τις κατηγορίες προϊόντων που μπορούμε να προμηθεύσουμε τα σκάφη που θα μας το ζητήσουν. Η γκάμα μας περιλαμβάνει μεγάλες ελληνικές εταιρείες, όλα τα premium brands των πολυεθνικών, μικρότερες εταιρείες με εξειδίκευση και υψηλή ποιότητα, αλλά και οικονομικά προϊόντα υψηλού value for money. Οι διαθέσιμες συσκευασίες είναι οι κανονικές, αλλά και οι μεγάλες συσκευασίες επαγγελματικής χρήσης.

Οι τιμές είναι χονδρικής, εξαιρετικά ανταγωνιστικές και σε κάθε περίπτωση σημαντικά χαμηλότερες από το μέσο όρο της αγοράς.

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε όλα τα λιμάνια της Εύβοιας με φορτηγά αυτοκίνητα, σε προσυμφωνημένες ημέρες και ώρες.

Κάθε ενδιαφερόμενος πλοιοκτήτης ή skipper μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας για τα προϊόντα που ενδιαφέρεται να αγοράσει, με τις ειδικές φόρμες ή τους υπόλοιπους τρόπους επικοινωνίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Sail Evia θα σας παραπέμψει στους ηλεκτρονικούς καταλόγους μας, θα ενημερώσει για διαθεσιμότητες και τιμές και θα αναλάβει όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες για την εκτέλεση και την παράδοση της παραγγελίας σας.

* Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι ενδεικτικές