Ιστιοπλοΐα στον Ευβοϊκό!

Όσες πληροφορίες κι αν δίνει ένα κείμενο για να περιγράψει την ομορφιά του Ευβοϊκού δε μπορεί να συγκριθεί με μερικές από τις φωτογραφίες που τον απεικονίζουν.

Και όσες φωτογραφίες ή βίντεο κι αν δει ο ενδιαφερόμενος επισκέπτης, δε θα μπορέσουν ποτέ να συμπυκνώσουν την εμπειρία της πλεύσης στα νερά του.

Αυτή την εμπειρία, το NATIONAL GEOGRAPHIC την κατέταξε στα ταξίδια ζωής που αξίζει να κάνει ένας πολίτης του κόσμου, μέσω του βιβλίου “Journeys of a Lifetime”.

Και γι’ αυτό ανέδειξε την Εύβοια στους 10 καλύτερους προορισμούς παγκοσμίως για ιστιοπλοΐα.

Αυτή, ακριβώς, την εμπειρία προσφέρει το Sail Evia.

Ανοιχτά πανιά και καταστρώματα που λούζονται από τον ελληνικό ήλιο. Εξοικείωση με την ιστιοπλοΐα σε συνθήκες πλήρους ασφάλειας. Βουτιές σε παραμυθένια νερά, εξερεύνηση βυθού, ψάρεμα. Αλμυρό απογευματινό αεράκι και ηλιοβασιλέματα που «σβήνουν» νωχελικά στον ορίζοντα. Μεζέδες που μυρίζουν θάλασσα και αποστάγματα γεμάτα ελληνική γη. Χαλάρωση, αλλά και έντονα συναισθήματα. Ιδιωτικές στιγμές, αλλά και παρεΐστικες. Και αληθινά χαμόγελα…

Επιλέξτε την εκδρομή, τον αριθμό ημερών και τους προορισμούς μέσα από τις προτάσεις μας. Εκφράστε ελεύθερα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας και οργανώστε όπως εσείς θέλετε το ταξίδι σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις λεπτομέρειες και κάντε κράτηση για την επιθυμητή ημερομηνία .

Τα υπόλοιπα αφήστε τα στο εξειδικευμένο προσωπικό του Sail Evia και τους έμπειρους skipper μας.

Η εμπειρία μόλις ξεκίνησε…

* Οι φωτογραφίες του άρθρου είναι ενδεικτικές