Ποιοί είμαστε...

Το Sail Evia είναι το αποτέλεσμα μιας πολύχρονης κουβέντας μεταξύ ανθρώπων που αγαπούν πολύ την Εύβοια, τη θάλασσα και τον τουρισμό και αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις και την επαγγελματική τους εμπειρία σε ένα νέο τουριστικό αντικείμενο για το νησί.

Η ηλεκτρονική μας πλατφόρμα προσφέρει υπηρεσίες διαμεσολάβησης που αφορούν στην ιστιοπλοΐα και τον θαλάσσιο τουρισμό, με έμφαση στον επαγγελματισμό, τη συνέπεια και την πλήρη γνώση του αντικειμένου.

Στο δυναμικό μας συμπεριλαμβάνονται :

  • Τουριστικά στελέχη με μακρόχρονη εμπειρία
  • Συνεργάτες  επικοινωνίας
  • Πλοιοκτήτες άρτιων και ασφαλών σκαφών με όλα τα πιστοποιητικά
  • Καπετάνιοι (skippers) με όλα τα απαιτούμενα διπλώματα και χιλιάδες ώρες εν πλω
  • Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις εστίασης, παροχής υπηρεσιών και καταναλωτικών αγαθών

Παίρνοντας τη σκυτάλη από αξιόλογες, αλλά μεμονωμένες και ερασιτεχνικές προσπάθειες, συντονίζουμε ανθρώπους και υπηρεσίες, ώστε περισσότεροι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες να γνωρίσουν, με βάση τη θάλασσα, ένα νησί με άπειρες φυσικές ομορφιές, ιδανικό για διακοπές και ψυχαγωγία.

Προσφέρουμε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας και της ναυτοσύνης οργανωμένα, με ασφάλεια, σε λογικά κόστη, ακόμα και σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία εξοικείωση με αυτή. Οικογένειες, ζευγάρια ή παρέες, όλοι μπορούν να απολαύσουν μία εμπειρία ζωής.

Αλλά ταυτόχρονα παρέχουμε και την επιλογή εξατομικευμένων εκδρομών και υπηρεσιών, για μία ή περισσότερες μέρες, όπου κάθε επιθυμία και πολυτέλεια μπορεί να ικανοποιηθεί.

Στοχεύουμε να βελτιωνόμαστε διαρκώς, να εμπλουτίζουμε τα ταξίδια και τις υπηρεσίες μας και να δημιουργήσουμε μία νέα κατηγορία τουριστικού προϊόντος στo νησί. Δυνητικός μας συνεργάτης κάθε ποιοτική τουριστική επιχείρηση και κάθε μεμονωμένος επαγγελματίας κλασικού ή εναλλακτικού τουρισμού.

Αλλάζουμε επίπεδο, για να δώσουμε στην Εύβοια τη θέση που της αξίζει στο χάρτη των θαλάσσιων και παράκτιων τουριστικών υπηρεσιών.

Γινόμαστε αυτό ακριβώς που λέει το όνομά μας : το συνώνυμο του  Sailing στην Εύβοια.